The only thing I got right now - chapter 6

Justin's perspektiv

Jag gick upp för trapporna och in i lägenheten .

- THE KING IS BACK ropade jag och slängde av mig skorna . Ljud från teven hördes , så jag gick ditåt , något jag inte skulle göra . På soffan låg Selena över Zack i bara bh . Jag smög ut från vardagsrummet och in i mitt sovrum . Efter en stund bestämde jag mig för en dusch . Inne i duschen så börja jag sjunga på "next 2 u"

You got that smile , that only heaven can make . I pray every day that you keep that smile . You are my dream , there's not a thing I won't do , I give my life up for you . Jag hoppa över den snabba parten och börja direkt på refrängen .

One day when the sky is falling , I be standing right next to you , nothing will ever come between , I'll be standing right next to you , next to you . Jag slutade sjunga sen och gick ut ur duschen , torkade mig sedan så satte jag handduken runt midjan och gick ut ur badrummet . Påvägen till mitt rum så sa Zack "nemen tjena BIEBER" . Jag svarade honom och gick sedan in på mitt rum , jag var inte riktigt på humör med att prata med honom . Alla mina kläder låg prydligt ihopvikta i garderoben , jag tog ut ett par jeans som gick till knäna och ett vitt V-ringat t-shirt .
Snabbt så satte jag på mig det och kollade mig i spegeln , jag fixade till min frisyr lite lätt .

När jag var klar så la jag mig raklång i sängen , jag kunde höra hur vattnet rinnde från duschen , det var säkert Selena som duschade inför våran "fake" dejt . Jag tog upp mobilen från nattduksbordet och kollade in på twitter , jag försöker följa så många fans som möjligt . Men den här gången så följde jag inte några nya , jag kollade bara på historiken , på alla minnen , igentligen är det läskigt att människor vet vad jag gör dyngnet runt . Jag skrev lite snabbt : "wet in the bed , lol , but no , i'm bored , funny people outside , I WANT JOKES . #NOW " Jag fick direkt några tråkig skämt , men några kul , men det är inte kul att skratta ensam . Några skämt RT:ade jag , resten lät jag bli . När jag hade läst för mycket så skrev jag : "thankya ! , funny beliebers , #JUSTINLOVE . " Sedan skrev jag : " Going out now , I need some fresh air , #SWAG . "

Selena stog utanför och satte på sig ett par örhängen , hon hade på sig en lite pösig blåklänning .  Jag gick och tog på mig mina skor "Ska vi gå nu" frågade jag henne , "mm" hon gick in och sa hejdå till Zack så kom hon in i hallen igen . Jag öppna och dörren och gick ut och vänta , Selena kom snabbt ut . Vi tog hissen ner , hand i hand gick vi ut från hotellet .  "Justin , kom ihåg att detta är fake" sa Selena tyst . "mmh" . Utan att veta så kom Selenas ansikte närmare mitt . Kyssen var inte passionerad , inte heller dålig , men en kyss utan kärlek så känner man ingenting . Absolute inget . Jag och Selena steg in i en exlusive resturang . Många blickar fall på oss .

Jag och Selena satt vid ett 2-mansbord . Utanför så blixtrade det till , hela tiden . Jag hade beställt någon fisk , Selena hade tagit biff . Jag greppade tag Selenas hand på bordet så paparazzinen kunde få något att fota .
Selena log , ett riktigt leende fick jag nu . Hon närmarade mitt ansikte , kyssen blev inte alls lång för våran mat kom mitt i allt servetören harklade sig och vi slutade kyssas . Jag tog en stor bit utav fisken , det kändes som ett stort tuggummi i munnen , jag tuggade och tuggade . Selena skrattade åt mig . Tillslut så kunde jag svälja .
Paparazzina fotade och fotade , de är verkligen jobbiga , man får inte ha något privatliv , fast det var ju bra nu .

Kenny kom och hämta oss med en lånebil . Jag hoppade in i framsättet och Selena där bak . "Hur gick det" frågan var ställd till mig "Det gick bra , paparazzina fick nog många bra bilder" sa jag lite glädjelöst . "Det måste dom ha fått" sa Selena . Kenny skakade på huvudet och starade motorn , vi började rulla , Vi åkte på vägen vid strandpromenaden , ganska långsamt . Jag spanade ute i mörkret . På trottaren satt en tjej , ensam , det var Blair . Hon hade på sig jeansshorts ochh ett lössittande linne . Hon var väldigt fin där hon satt i mörkret , när vi kom närmare så så jag hennes ansikte , i ena handen hade hon en ciggarett , hennes ansikte så ledset ut . Men hon var vacker , vacker fast ledsen .

Jag slängde mig på sängen och tänkte . Tänkte på Blair , den fina tjejen med ledsna ögon . Jag har aldrig varit så här rädd för att gå fram till en tjej . Om det hade varit en allmän snygg tjej hade jag gått fram till henne så fort jag såg henne , Men Blair , att se henne gjorde mig glad men rädd , och jag störde mig grovt på att hon var ledsen . Jag ville veta varför , eller bara sitta och hålla om henne . Men det där var nog sista gången jag ser henne . Igentilgen borde jag inte falla så här hårt för en tjej som jag inte ens hade prata med , inte ens hade fått ögonkontakt med . Men Blair var speciel , hon gjorde mig rädd men jag ville fortfarande bara prata med henne .
Asså igentligen borde jag bara glömma henne , men varje gång jag försökte tänka på hur jag skulle göra med Selena nästa gång så kom alltid en bild upp på antigen en glad , skrattande tjej eller en tjej med ledsna ögon och en ciggarett i handen . Näst gång jag ser henne så ska jag gå fram och börja prata med henne .


Blair's perspektiv

Jag gick bort från festen direkt och satte mig på trottoaren och rökte , varför jag rökte var att Daniella hade dragit med sig Vera in i sitt rum , efter det hade Vera undvikt mig . Det störde mig , jag vet inte Daniella hade sagt till henne men , det var väll något att jag hållde på och playa med Nate , och det var ju delvis sant , jag var med han för att göra Daniella avundsjuk . Det var helt sjukt att jag gör det men i min lilla värld så kan man göra så , men tillbaka till Vera . Vera gillade Nate , väldigt mycket innan hon hade börjat vara med Jermany , om det inte hade varit så hade hon bara pratat med mig om att det var fel , den diskussionen hade vi haft några gånger .
Ett tag hade jag playat ganska många , jag har ryktet som player , fast killarna gillar mig endå . Men Nate var lite speciell eftersom han var min vän och jag ville verkligen inte såra honom , men jag måste ju utrota alla bitchar , eller hur ?

När jag satt där på trottaren så körde en bil förbi , bilen hade tonade rutor så jag såg ingetting . Men jag kände hur någon betraktade mig där innanför , så jag gömde mitt ansikte i händerna . Bilen körde långsamt förbi , när den hade kört helt förbi så kollade jag upp , min cigg hade slocknat . "Fan" sa jag högt för mig själv . Jag ställde mig upp och börja gå mot hotellet . När jag kom in i rummet så la jag mig direkt ner i sängen , hoppas verkligen att Daniella eller Vera inte har sagt något till Nate , men den tanken kändes nästan värdelös såklart Daniella skulle säga till Nate . Jag blundade och kämpade för att inte börja gråta jag klara mig faktist bra och somnade , med allt smink och kläder på .


strunta i det inlägget innan , + jag har börjat skriva " ist för - , bra/dåligt med det alltså .
#enjoy :D




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0