The only thing I got right now - chapter 8

Justin's perspektiv

Jag och Kenny hade inte badat förra eftermiddagen . Men idag skulle vi , vi skulle nämligen ut med någon båt .
Kenny och Selena hade bestämt det , så ja . En bra sak var att Alfredo hade kommit till Marbella fast för att träffa sin tjej , men han skulle iallafall med idag . "JB , vi måste dra nu" ropade Kenny från hallen , jag gick upp från min drog (sängen) och ut i hallen . Kenny och Selena hade redan tagit hissen ner så jag slängde på mig mina flip flops snabbt som fan . Jag sparng nerför trapporna , när jag kom ner så väntade jag på de andra , dom hade inte kommit ner än .Hissdörranrna öppnade och Kenny och Selena kom ut , "jag är bäst , jag är snabbast" skrek jag och börja dansa . Selena och Kenny skrattade , när dom hade skrattat klart så gick vi mot hamnen .
"ALFA HANEN" skrek jag och slängde ut armarna mot Alfredo . "HEEEEEJ" .
"ehm , ska vi gå till båten ?" Selena stog i utkanten utav vårat lilla killgäng . "sure" . Kenny börja gå mot båtarna .
"Den båten ska vi ha" sa jag och pekade på en liten fiskare båt , "haha,nj" sa Kenny . "du kommer bli impad" sa han sen .
Jag blev paff när jag såg båten den var urfin . "awsome" sa jag och gick på , jag la mig direkt på mage utav en av sofforna , Kenny , Selena och Alfredo som just hade kommit på skrattade åt mig , Alfredo la sig också på mage på en annan soffa . Kenny tog upp sin mobil , och tog några kort . Sedan la sig han på magen . Jag tog ett kort på han , det såg roligt ut . Killen som körde båten börja fixa i ordning så vi kunde åka .¨
Selena satt ensam ute på däcket när vi åkte så jag satte mig brevid henne . Hon log svagt mot mig . Inget fint leende . När vi körde över vågor så fick jag vatten på mig , när jag jag fick vatten på mig så skrek jag som en tjej . "haha , justin du låter likadant som en tjej" skrattade Kenny , Alfredo också , Selena börja också skratta sen . Jag räckte ut tungan åt honom .
Efter 5 underbara timmar åkte vi hem igen . I bilen så frågade Selena om hon och Zack kunde få vara ensamm i lägenheten . "det är lungt" sa jag . Sedan sa jag till Kenny " VI SKA PÅ FESST" . Han skrattade . "aoh , har hört att det skulle vara lite håll i gång idag , vi kan ju gå och se?" "yea" .
Blair's perspektiv


Vera har gått ut ur mitt liv , hon var som bort blåst . Tidigare idag så ahde hon packat sin väska och bytt rum till Jermanys , Hon had sagt så här till mig "Du är inte min vän , du är en palyer" Det hade gjort ont i hjärtat när hon sa så . Nate hade kommit lite senare och tröstat mig , han vet fortfarande inte att jag playar honom . Men det är bara fråga tills han får reda på det . När han får reda på det så åker jag hem .
Det hade gjort ont när Vera lämnade mig , men nu så kändes faktist helt okej , jag kunde inte gråta mer . Nate har tvingat mig att gå med honom på någon fest , jag hade inget annat att göra så jag får väll gå med .
Nate hade också frågat mig hundra gånger varför jag var ledsen . Han hade inte fått något bra svar .
Jag gick upp ur sängen och in i badrummet , jag tog en lång dusch sedan så sminkade jag mig . Jag satte på mig ett par mifjeshorts och ett genomskinligt linne . Man kunde se min bh , hehe . Jag kollade mig själv i spegeln en sista gång . Jag gjorde en fläta i luggen .
"Blait kom nu vi ska gå" ropade Nate utanför dörren jag gick ut till honom , sean så gick vi hand i hand ner till festen .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Stör mig fcking mycket på datorn , hade skrivit ett långt bra kapitel sedan så gick jag ner och åt när jag kom upp igen så var allt bort , och då menar jag allt . Så jag fick skriva om , och jag orka inte skriva det som jag hade skrivit innan därför är det här kapitelet som det är .
gilla iaf .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0