The only thing I got right now - chapter 7

Justin's perspektiv

Jag satte mig uppe på sängen , sedan så tog jag upp min mobil . Fansen verkade inte veta att jag var i Spanien men påtal om hur många bilder dom tog igår , så det skulle inte dröja länge . Jag gick in på twitter och skrev : "Goodmorning. is it anybody who nows where I'm ?" , jag följde några personer också . Det dök sedan upp mängder av gissningar vart jag var . Men jag tittade inte på dom , jag la bara ifrån mig telefonen .

Kenny kom in i mitt rum "Godmorgon littleman" sa han och satte sig på min säng , jag låg ner i sängen och kolla upp på honom . Kenny gjorde sitt bigsmile och sa "Om du ska gå ut idag så måste jag följa med dig" . `"Jaha , varför , jag var ju ute själv igår" . Kenny kolla på mig med en seriös blick och sa "Ja men då visste inte fansen att du var här" . Kennys ton när han pratade irreterade mig . "Jaja" fick jag ur mig , det var igentligen inte så jobbigt att Kenny skulle gå med mig , faktist ganska skönt , Kenny var liksom världens gladaste han fick bara lite smått damp när någon skada sig . "Upp och hoppa nu" sa Kenny och gick ut från mitt rum .

Jag restse mig upp och gick fram till garderroben , jag satte på mig ett par slitna jeansshorts,  en vanlig svart t-shirt och en grön keps . Ute i köket så stog Selena och Zack och gjorde frukost . Tillsammans . Jag tog ut en liten yoghurt och sedan tog jag ut en sked från lådan .Vid köksbordet satt Kenny och mumsa på en skinkmacka . Själv så öppnade jag den lilla förpackningen och börja äta . Kenny kollade upp från sin macka , "Ska du verkligen äta så mycket" sa han ironiskt . "Nej , jag ska bara äta halva" sa jag och fortsatte äta . Selena och Zack satte sig ocksä ner vid bordet , "justin , vi har kommit ut på ocenup" sa Selena glatt och visade mig hennes telefon , hon var inne på ocenup . Jag läste rubriken "Selena+Justin=sant , ja , det tror vi" Sedan läste jag resten . Så har stog det : "Selena gomez och Justin Bieber , sågs i går kväll på en exslusive resturang i Spanien , Marbella . Selena och Justin höll handen och kysstes . Kan det vara äkta kärlek ? , ja vi tror det , vi får kika efter nya bilder " Sedan var det många bilder på när vi kysstes .

"Vad bra" muttrade jag och slängde yoghurtsförpackningen i soporna . Jag gick in på mitt rum och la mig på sängen , man kan säga att jag är besatt utav den . Tillbaka till mig och Selena , jag gillade faktist inte att fake dejta henne , mina fans skulle kanske bli arga ? vem vet . Och Blair , Blair kanske .. Jag slog genast bort Blair tanken .  Jag reste mig upp och gick ut från rummet . Snabbt så fick jag skorna på mig , jag skulle ut , ut och prata med blair . När jag precis skulle öppna dörren så kom Kenny . "Hörredu , vart ska du utan mig" frågade han .  Fan , jag hade glömt av att Kenny skulle vara med mig vart jag än gick "jag glömde , men kom ." . Kenny var snabb han också att sätta på sig skorna . Vi tog hissen ner och gick ut . Kenny tog upp sina solglasögon och satte på sig dom . "Fan , jag vill ju också ha mina solglasögon" . "Gå upp och hämta dom då , jag väntar här" .

När jag kom ner igen satt Kenny på en bänk . "ska vi gå?" . "okej" svarade Kenny . Han reste sig upp och vi börja gå längs strandpromenaden . "Vad fint det är här" sa Kenny , sedan sa han "Vi borde bada i eftermiddag" .
Nu svarade jag " Ja,det borde vi" .Vi gick lite till , Kenny pekade på en bänk i skuggan , vi satte oss . För första gången idag hade jag tur , efter att jag och Kenny hade suttit där i 5 minuter så kom Blair , med en kille .
Hon ställde sig vid staketet och tittade ut mot stranden , hon sa också något till killen, han log och kysste henne , hon log också men tittade sedan ner i marken , jag kunde se hennes ledsna ögon . Att se hans händer runt hennes midja gjorde mig illamående , det var inte rätt  . Och hennes ledsna ögon var defenitivt inte rätt . Hon borde le .
När han var där kunde jag inte gå fram till henne . Det störde mig , jag kanske aldrig mer har chansen .
Justin Drew Bieber , skärp dig , gå vidare . Men jag kunde inte , jag var liksom fångad kan man säga .

Kenny kollade på vart jag stirrade , sedan börja han skratta "Hon var söt" sa han sedan och log .
Jag log med. "Hon är söt" , jag kollade sedan på henne , dom börja gå iväg . "Ska vi gå och köpa något och dricka?" , "okej" . Vi gick mot kiosken som var vid  våran lägenhet , ungefär . Kenny köpte en cola medans jag tog en Redbull . Jag behövde verkligen vakna . Jag drack upp hela direkt , ops . "Bieber , ta det lungt!" ropade Kenny när han såg mig dricka , hanfiskade upp sin mobil och börja filma , 3 minuter efter så låg den filmen ute på youtube och Kennys twitter . "känneeyh" sa jag med min bäbisröst .

Några tjejer hade hört när Kenny ropa Bieber , doe kom fram och frågade efter autograf och kort , 3 utav tjejerna grät . Jag tog ett kort med varje tjej . Sedan gick jag och Kenny vidare , en tjej kom springande efter . Jag och Kenny stannade . "Hej du" sa jag och log . "hej , Justin jag är ett stort fan utav dig" sa hon snabbt , sedan sa hon : "Kan jag få en autograf?" , "sure" . Hon räckte fram ett block och penna , jag tog i mot det . "Vad heter du?" , "Amber" , jag skrev till amber LOVE justin bieber . Sedan så gav jag henne blocket , "Tack så jätte mycket" , hon var verkligen glad , det var helt otroligt att jag kunde göra människor så glada . "Vill du ha en bild med?" frågad jag . "Ja" , Amber leende försvann "Jag har ingen mobil elle kamera med mig" . "Det är lungt" jag tog fram min mobil och tog ett kort . "Har du Twitter?" sa jag sen , jag fick snbbt ett svar : "Ja , jag heter @Aibeliber"
"Haha ,okej" . Kenny och jag börja gå tjejerna och Amber skrek "JUSTIN I LOVE YOU" , jag vände mig om och ropa tillbaka " I LOVE YOU TO" . Sedan så gick jag och Kenny in till  lägenheten .



Blair's perspektiv

Vera hade tagit bort mig som syster på facebook , jag vet inte ens om vi var vänner där . Hela dagen så hade hon ignonerat mig , i hennes närhet så var jag som luft . Men jag undvek henne med , hon var ju med the ultimate bitch , Daniella altså . Daniella hade sagt till dom flesta , förutom Nate . Varför hon inte sa det till honom vet jag inte . Hon förberde säkert något , något som jag inte såg fram i mot . 

Hela dagen så hade jag varit med Nate , jag hade pressat fram över hundra Fake leenden . Jag börjar undra om jag kommer kunna le riktiga leenden . Någon gång i tiden kommer jag , men inte nu . Jag och Nate hade gått runt , hållt varandra i handen , kysst varandra . Han hade till och med sagt att han älskade mig , det var inte bra . När vi hade suttit och ätit lunch så hade han sagt så här "Blair , du är verkligen den bästa personen i mitt liv , du kommer alltid vara det . Jag älskar dig , nu och föralltid" . Det värkte när jag tänkte på de tre orden : jag älskar dig . När han hade sagt det så hade jag kysst honom , jag kunde ju inte säga att jag älskade honom , för det gör jag inte . Jag vill inte ljuga , men ändå så gjorde jag det hela tiden .

Nu satt jag uppkuren i sängen och grät , tankarna bara forssade runt som en å i mitt huvud .

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

ideer ?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0