The only thing I got right now - chapter 11

Jag och Blair sprang ut i vattnet hand i hand med kläderna på . När vi hade kommit ut och vattnet var till midjan så knuffade hon mig ner i vattnet , "HÄMND" skrek jag när jag om upp . Hon skrattade och sprang utåt , jag simmade efter . Jag fick tag i hennes fot och drog ner henne , hon skratta när hon kom upp .
"BLAIR , JUSTIN" ropade Kenny , Jag och Blair var mitt inne i ett vattenkrig vi båda kollade upp . Kenny stog och vinkade att vi skulle komma upp . Jag tog tag i Blair hand och sprang mot Kenny . "Justin , du ska ut på dejt med Selena nu" . Blair visste redan att jag fakedejta Selena och hon tyckte det var läskigt . Blair såg lite ledsen ut , sedan frågade hon : "uhm , kan jag få en autograf" . Jag skrattade åt henne hon rodnade . Kenny tog upp sitt lilla block och en penna och gav det till mig , jag rev ut en sida och skrev mitt nummer + Call me tomorrow shawty . Sedan gav jag lappen till henne , hon log . Jag och Kenny börja gå mot ena hållet hon det andra , hon vinkade glatt mot oss när vi gick .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Blair's perspektiv

När jag hade varit med Justin så hade jag glömt ... vad ska man säga , problem ? Han var inte så jag ahde tänlt mig , lite pinsamt bara att jag fråga efter hans autograf . Jag kolla ner på lappen på hans nummer . "JB är här i Marbella" skerk Vera till Daniella , jag kollade inte mot dom , jag gick bara upp mot mittt rum . På vägen mötte jag Nate , han ver med Jermany . Dom gav mig varsin sur blick . "Nate , jag är ledsen" sa jag när jag gick förbi . Han vände sig inte om bara gick vidare , så jag gick in till mitt rum och låste dörren .
Jag direkt in i duschen . När jag var klar så slängde jag mig på sängen , jag hade tänkt och ringa hem , men nu kände jag inte för det . Jag kollade på lappen igen , snabbt tog jag upp min mobil och slog in nummret . Jag skulle lätt ringa imorgon . Inte för att han var Justin Bieber , bara för att han var en skön rolig kille . Han var verkligen inte den typen jag trodde han var , han brydde sig om mig , jag kunde känna det på den blicken han kolla mot mig . Att vi hade hållit hand , vet jag faktist inte varför vi gjorde . Han kände väll för det .
Jag luktade fortfarande Cola . Utanför min dörr kunde jag höra Vera och Daniella skrika , och Jermany och Nate skratta , jag försökte inte bry mig men det gick liksom inte . Jag börja stor gråta , jag slutade snabbt . Jag börja istället sjunga , det var en befrielse , pappa brukade alltid säga när jag var liten att jag skulle sjunga när jag var ledsen och nu hade det blivit en vana , så jag började på min egna text :
I picked you out of in a crowd of a thousand faces , yeah I found you , oo , oo , oo . I chose the whys and the whens all around places . Yeah I choise you , oo oo oo . I let you see me . Let you belive it was your move , so smo th , my rules . Well , you think you are the one who got me boy , no I got u . I've be playnig with you like a little toy . yeah , I got u .I got , I got u .

Utanför så hörde jag Vera säga : "Åhnej , lilla Blair är ledsen , det är därför hon sjunger" , de andra skrattade sedan gick dom iväg . Jag sprang mot dörren och låste upp , ställde mig i hallen och skrek "STFU BITCHES" efter dom . Alla vände sig om och Vera ropa "Vi lyssnar inte på små player barn" , alla skrattade och gick iväg . Jag gick in igen . Det var skönt och ha haft säga det . Men min låt handlade faktist lite om mitt så kallade player liv .
Jag slängde ut alla mina kläder ur garderoben , varför? , vet jag inte . När jag hade rivit ut allt börja jag rota lite efter något och ha på mig , jag kunde inte gå runt i handduk hela dagen . Och nu när jag kom och tänke på en sak så gick jag ut med handduk till Vera och dom . Jag skrttade för mig själv , det var dumt gjort igentligen .
Jag tänkte inte sitta ensam inne här och kura , och jag tänkte inte siva , så varför inte gå ut ? . Jag tog upp ett linne och en kjol , jag letade vidare efter en kofta . Tillsist hittade jag det
, jag gick in med kläderna till badrummet och satte på mig de . Sminkade mig och kamma håret lite lätt . När jag kammade håret la jag märke till att mitt hår börjar få sin vanliga hårfärg , alltså brun . Jag gillade att ha brunt hår men ändå färgade jag det blont , jaja . Jag kollade mig i spegeln en sista gång och kollade så allt var okej .
Jag tryckte ner mina fötter i ett par ljusrosa ballerina skor och gick ut , låste dörren och börja gå nerför trapporna . Hurtig flicka ! Jag börja gå på gatan över stranden , ibland så tittade jag mot alla resturanger som låg på andra sidan . Det kurra till i magen när jag såg en pizza resturang , jag hade typ inte ätit något på hela dagen . Jag halvsprang ner till andra sidan gatan och satte mig på uteserveringen , en kille kom och gav mig menyn .
Jag bestämde mig för att ta en Hawaii . Killen kom tillbaka , jag beställde min pizza och köpte en cola också .
Medans min mage kurrade satt jag och hållde på med mobilen , haha , spela angry birds . "shit" sa jag ibland när det inte gick bra . Plötsligt la någon sin hand på min axel jag titta upp och där stog Justin .
JUSTIN'S PERSPEKTIV

"Hej" sa jag mjukt och satte mig ner , jag titta bort mot bordet jag och Selena satt , Selena var på toa nu så ja .
"Nämen Tjena" , "Så kändisar går och äter skräpmat" fortsatte hon och låssades skriva ner något i ett block , jag skrattade åt henne . "Vad fin du är" sa jag och log . Hon rodna lite och mummla fram ett tack . "Du med" sa hon sedan . Jag kollade bort mot mitt bord igen för att kolla så inte Selena hade kommit . När jag vände mig om mot Blair så var hon inne i mobilens värld igen . "Vad gör du" sa jag och försökte kolla lite över skärem , "Angry" , "Angry Birds" sa hon och kollade upp . Jag tog hennes  mobil , "Bieber , ge tillbaka" sa hon och försökte ta den . "Aldrig" sa jag och hon börja kittla mig . "never say never" sa hon och slutade kittla mig , hon och jag skrattade högt tillsammans ."Justin , kom" sa Selenas röst bakom mig , Jag ställde mig upp vinkade åt Blair och gick tillbaka till Selena och mitt bord . "Du gillar verkligen henne" sa Selena och log förtjust . "Eh" , jag kände att jag rodnade lite . "Ja det gör jag" , "Det syns" sa hon och tog tag i min hand . Hon närmade sig hastigt och pressade sina läppar mot mina .
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Så vad tycker ni ?
Imorgon blir det två långa kapitel förhoppningsvis .
PEACE .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0